En Kuralları Of Yangın Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın bapları kabil çatı güvenliği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna allıkınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Bu baplar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki tahliye sorunlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike çabucak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak yapıda olmalıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sertifikasız yangın kapıları da mütenasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir almaşık sunar.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli koskocamanliğe ve tavan yüksekliğine ehil olması önemlidir. çoğu kez, bir yangın merdiveni en az 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da isabetli boyutlarda olmalıdır.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam Yangın Çıkış Kapısı özelliklerinden bir öbürü de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Başka bir şarka ise kapıların büsbütün berrak duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta gereğince eğer yangın bapsı olağan zamanlarda kapanmayacak ve kategorik şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseri 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve layihamcılarımız ; Yangına dayanıklı kapılarda ilgi edilmesi müstelzim tasavvur detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Özellikle alıngan ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Söz konusu güç kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page