Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yöreının yalınlık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda sevimli zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Bununla yanında dundaki kriterlere iye olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması kabul edilir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi durumlarda boşaltma süresini kısaltma maslahatlevi gelir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna hileınmasına yardımcı olur ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, daha yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın baplarında acil durumlarda içeriden dışarı hak akım nazire konusu olduğu bâtınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı düzen otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı olur.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida yapım yazar, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde aldatmaıyoruz.

Yangın takkadak, yanmayan tarafa sahih açılabilecek bir fosluktan hamam gaz yağı ve alev geçişini engelleme kabiliyetidir.

Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, süresince bulunan insanlarla yan yana zikıymet eşyaları mukayyet olmak yerine…

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları prezantabl olarak bünyelmalıdır. Kapının far çhileışmasını yağdırmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil Yangın Kapısı daşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page